PERGOLE IN SENČILA

Najbolj inovativne rešitve, vrhunska funkcionalnost in edinstven dizajn.

WIN CLIMATIC PERGOLE - MODELI IN KONFIGURACIJA MODULOV

ENOJNA PERGOLA

WIN CLIMATIC je najbolj revolucionarna in inovativna, popolnoma avtomatizirana streha za terase iz ekstrudiranega aluminija in nerjavečega jekla. Pergola – streha je sestavljena iz loput, ki se vrtijo od 0 do 135 stopinj, nadzorujejo stopnjo prodiranja sončnih žarkov, ščitijo pred prekomerno sončno svetlobo in padavinami. Najsodobnejše in inovativne rešitve za sodobne in zahtevne zunanje prostore – kot nalašč za stanovanjsko in poslovno uporabo.

Dvojna pergola brez srednjega nosilca

Profili pergole so izdelani iz ekstrudiranega, najkvalitetnejšega aluminija, ki nam je v kombinaciji z debelimi, močnimi stenami ter dodatno ojačanimi komorami in rebri omogočil ustvarjanje neprekosljive, največje dvojne pergole brez podpornega stebra, ki je na voljo na trgu.

Enovrstna večmodulna pergola

Edinstvene sistemske rešitve, ki jih je zasnoval in uporablja SUN WINNER v pergolah WIN CLIMATIC, omogočajo povezovanje številnih modulov v eni vrsti in upravljanje celotne strukture s pametnim telefonom ali tablico s katere koli lokacije na svetu.

Dvoredna večmodulna pergola

Zahvaljujoč uporabi inovativne modularne krone ponuja WIN CLIMATIC možnost kombiniranja številnih modulov pergole, kar omogoča ustvarjanje neomejenega strešnega prostora.

ZAKAJ IZBRATI PERGOLE SUN WINNER

STABILNA IN IZREDNO TRDNA STRUKTURA

PERGOLE PO MERI

DVOMODULNA PERGOLA BREZ SREDNJEGA STEBRA

INOVATIVEN IN INTEGRIRAN SISTEM ODVODNJAVANJA VODE

NI VIDNIH VIJAČNIH POVEZAV

HITRA IN ENOSTAVNA MONTAŽA

AVTOMATSKO KRMILJENJE LETEV OD 0° DO 135°

SKRIT MOTOR

LED SVETLOBNI TRAKOVI

INTEGRIRANI, VSESMERNI ŽLEBOVI KOT STANDARDNA LASTNOST

PAMETNI NADZOR

HITRA DOBAVA

PREVERITE NABOR PRODUKTOV

Za dodatne informacije in ponudbo nas prosimo kontaktirajte.